Pagini

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 29 iunie 2014

Cum alegem un service laptop

O mare parte din cunoscutii mei si nu numai au inlocuit de mult timp pc-ul cu un laptop sau cu o tableta, ele fiind mult mai usor de utilizat si manevrat. Aceasta schimbare de preferinte a dus la un numar foarte ridicat de laptopuri vandute in ultima perioada. 
Daca tot discutam despre aceste echipamente, nu putem sa nu observam si aparitia service-urilor, un numar ridicat de laptopuri de pe piata prezintand defectiuni si implicit nevoia de o reparare rapida si eficienta.

Afacerile cu service-uri IT si GSM au inflorit, numai in Bucuresti gasind  cateva sute de astfel de unitati dornice sa receptioneze produsele defecte in vederea oferirii unor servicii de reparare “la cele mai inalte standarde”. Si cand spun "multe service-uri" si “la cele mai inalte standarde” nu se traduce neaparat prin calitate si profesionalism, o buna parte dintre ele oferind servicii mai mult decat slabe, astfel ca este important sa gasiti o metoda prin care sa recunoasteti firmele profesioniste. 

Cele mai multe service-uri sunt de fapt intermediari care in afara de o instalare de windows si in cel mai bun caz o devirusare nu ofera alte servicii, iar reparatiile efective le fac la randul lor la service-uri autorizate care beneficiaza de echipamente specifice acestei activitati.
Cum sa alegem service-ul IT?
Solutia optima ar fi sa ne bazam pe sfaturile cunoscutilor sau apropiatilor, nu de putine ori intamplandu-se ca in randul prietenilor sa auzim despre un caz similar. Si daca un prieten a apelat la un anumit service laptop si a fost multumit de serviciile de reparatii laptop primite, este evident ca vei primi o recomandare care te va scuti de cautari si de nesiguranta serviciilor oferite.
Alegerea unui service de reparatii laptop cu adevarat profesional se face dupa cateva criterii relativ simple, pornind de la experienta din domeniu, recomandarile altor clienti, rapiditatea prin care reusesc sa gaseasca o solutie problemei voastre si nu in ultimul rand pretul repartiei, raportul pret/calitate fiind foarte important.

www.laptop-repair.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.