Pagini

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 29 iunie 2014

Iluminat cu LED



In momentul de fata regasiti numeroase solutii de iluminare dedicate activitatilor intreprinse la birou insa putine dintre acestea sunt cu adevarat performante si, cel mai important, economice. In sprijinul tuturor celor care pun mare pret pe activitatea la birou lansam o gama speciala de produse care poarta numele de lampi de birou cu LED-uri de mare capacitate, tehnologia actuala permitandu-ne sa obtinem cele mai inalte standarde de performanta.

Realizam design-uri unice, care implica un picior cu grad sporit de flexibilitate si un sistem de prindere de tip menghina, insa ceea ce conteaza cu adevarat este insusi performanta, fiecare lampa de birou cu LED gandita de tehnicienii nostri avand un randament sporit. 

Daca facem o comparatie cu sistemele de iluminat cu led similare dar care folosesc un bec cu incandescenta, putem spune ca o lampa cu LED-uri de 20W este capabila sa produca aceeasi lumina ca si un bec cu o putere de 100W, consumul fiind mai scazut cu pana la 80%.

Lampa cu LED-uri, accesoriul perfect pentru orice birou

Sunteti una dintre acele persoane care obisnuiesc sa ramana peste program pentru a avea garantia unui proiect reusit pe deplin? Trebuie sa va luati masuri de precautie si sa mizati pe un aliat de incredere, lampile noastre oferindu-va o lumina cu adevarat calitativa. 

Stim ca puneti mare pret pe orice detaliu, tocmai din acest motiv imbinam functionalitatile cu performantele de varf, rezultatul fiind o lampa de birou cu LED de putere capabila sa va ofere un mediu de lucru propice cat si un consum de energie electrica extrem de scazut.

De ce sa alegeti una dintre lampile de birou produse de 112LED ? In primul rand datorita calitatii efective, produsele noastre fiind atestate de Uniunea Europeana si pot fi utilizate in conditii de maxima siguranta. Va propunem un design unic, menit sa poata fi implementat cu usurinta in decorul biroului dvs, in timp ce solutia de iluminat se bazeaza pe un sistem dezvoltat cu maxima precizie pentru ca beneficiarul sa se poata bucura de randament sporit.

Achizitionati oricare dintre lampile de birou cu LED de putere si beneficiati de o garantie de pana la doi ani, consumabilele avand o durata de viata de pana la 30 de ori mai mare decat in cazul unei lampi cu bec incandescent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.